FAQjuan

Nūhou

I kā mākou hana i kēlā me kēia lā a me ke ola, ʻoiai ʻoe e nānā iki, e ʻike ʻoe e hoʻohana pinepine mākou a ʻike paha i nā ʻeke pepa kraft.No ka laʻana, i ke kūʻai ʻana i ka meaʻai, hoʻohana pinepine ʻia nā ʻeke pepa kraft no ka hoʻopili ʻana.ʻO ka mea kupanaha loa e pili ana iā lākou, ʻoi aku ka maikaʻi o ka paʻakikī a ʻaʻole paʻa.ʻO ka ʻaila, he aha nā ʻano o nā ʻeke pepa ʻeleʻele?E ʻike kāua ma lalo nei!

ʻO nā mea nui o nāʻeke pepa heʻehā mau pepa kūikawā: ke kāleka keʻokeʻo, kaʻili kraft, ke kālekaʻeleʻele a me ka pepa keleawe.E like me ka manaʻo o ka inoa, hana ʻia nā ʻeke pepa kraft me ka pepa kraft.He kiʻekiʻe loa ka paʻa a me ka paʻakikī a ʻaʻole maʻalahi e haehae., He kūpono loa ka pepa kraft no ka paʻi ʻana i nā ʻeke pepa kala hoʻokahi a i ʻole nā ​​kala ʻelua ʻaʻole kala.ʻO ke kaumaha o ka pepa kraft maʻamau ma kahi o 157 grams a 300 grams.

I ka noi, hiki ke hoʻokaʻawale i nā ʻeke pepa kraft i ka hoʻopaʻa ʻana i ka wela, ka hoʻopaʻa ʻana i ka pepa a me ka hoʻopili ʻana i lalo e like me ka wehe ʻana a me ke ʻano hoʻopaʻa hoʻi.ʻO ka laulā noi e pili ana i nā ʻoihana he nui, e like me: chemical raw material, food, pharmaceutical additives, building materials, supermarket shopping, clothing, etc.Hoʻokaʻawale ʻia nā kala i ka pepa kraft keʻokeʻo a me ka pepa kraft melemele.Hiki ke hoʻohana ʻia kahi papa o ka mea PP e uhi i ka pepa e hāʻawi i ka wai wai.Hiki ke hana i ka ikaika o ka ʻeke i hoʻokahi a ʻeono mau papa e like me ka makemake o ka mea kūʻai.Hoʻohui ʻia ka paʻi ʻana a me ka hana ʻeke.

Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā ʻeke pepa Kraft ma ke ʻano nui mai ʻekolu mau ʻano: mea, ʻano ʻeke a me ke ʻano, penei:

01. E like me ka mea

E like me ka mea, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā ʻeke pepa kraft i: ① ʻeke pepa kraft maʻemaʻe, ② ʻeke pepa kraft composite kraft (ka pepa kraft composite alumini foil), ③ ʻeke ʻeke ʻeke pepa kraft composite (ʻoi aku ka nui o nā ʻeke).

 

02. E like me ke ʻano ʻeke

E like me ke ʻano ʻeke, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā ʻeke pepa kraft i: ① ʻekolu ʻaoʻao sila kraft pepa ʻeke, ② ʻaoʻao accordion kraft pepa ʻeke, ③ kū ponoʻī kraft pepa ʻeke, ④ zipper kraft pepa ʻeke, ⑤ kū hoʻokahi kraft zipper. ʻeke pepa.

 ʻeke pepa kraft Kina

03. E like me ka helehelena

Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā ʻeke pepa Kraft i: ① ʻeke pahu, ② ʻeke ma lalo o ka ʻeke, ③ ʻeke lalo i humu ʻia, ④ ʻeke i hoʻopaʻa ʻia i ka wela, a me ⑤ʻeke ʻeke i hoʻopaʻa ʻia ma lalo e like me ke ʻano o ka ʻeke.

I ka pōkole, hana ʻia nā ʻeke pepa kraft me ka pepa pulp lāʻau holoʻokoʻa ma ke ʻano he kumu kumu, a ua hana ʻia me kahi mea hoʻohui a i ʻole pepa kraft maʻemaʻe e like me nā pahu pahu.ʻAʻohe mea ʻawaʻawa, ʻono ʻole, pollution-free, haʻahaʻa-carbon a me ke kaiapuni, e hoʻokō i nā kūlana hoʻomalu kaiapuni aupuni, a he ikaika kiʻekiʻe a kiʻekiʻe ka palekana kaiapuni., i kēia manawa kekahi o nā mea hoʻopili pili kaiapuni kaulana loa i ka honua.


Ka manawa hoʻouna: Nov-20-2023